Lax med kokos och koriander

För4-5 personer.

Lax i ugn med en salsa gjord av kokosmjölk, tomat, lök, koriander, lime och vitlök.
Denna salsa passar bra till all form av fisk och skaldjur.
I Brasilien när du beställer in fisk eller krabba på stranden så serveras denna salsa som tillbehör.. Passar utmärkt till svenska kräftor!

Ingredienser

1 kg laxfilé

Kokos & koriander salsa:
2 burkar thailändsk kokosmjölk
3 stora tomater
1 lök
1 kruka färsk Koriander
1 lime
2-3 klyftor vitlök
1 buljongtärning (fisk eller grönsak)
Salt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s