Brasiliansk räkpanna

Ingredienser (2 portioner)

  • 400 g oskalade räkor
  • 2 dl crème fraîche
  • ½ gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • ½-1 msk curry
  • ½ msk paprikapulver
  • 1 krm cayennepeppar
  • lite salt
  • olivolja

Tillagning

  1. Skala räkorna.
  2. Hacka lök och vitlök fint.
  3. Fräs löken i lite olja i en stekpanna. Tillsätt vinägern och låt den koka in.
  4. Tillsätt kryddorna och blanda i crème fraîche. Lägg i räkorna sist och ta bort stekjärnet från plattan.
  5. Servera med pasta, ris eller vitt bröd.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s