Rostbiff med chili och vitlöksfrästa sockerärtor

2 personer

  • 200-250 g rostbiff
  •  1 pkt sockerärtor
  •  1 röd chili
  •  2 st vitlöksklyftor
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 msk basilika salt & peppar smör

 

  • Hetta upp en stekpanna.
  •  Krydda köttet med salt och peppar och stek det i smör, ca 2-3 minuter per sida.
  •  Lägg köttet åt sidan och täck det med ugnsfolie.
  • Skiva vitlöken och chilin fint.
  •  Stek detta tillsammans med sockerärtorna i lite smör.
  • Blanda crème fraîche med basilika och låt stå.
  • Servera köttet och de kryddstekta bönorna tillsammans med en grönsallad och basilikasåsen.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s