Serranoskinka med soltorkade tomater och oliver

Ingredienser                           

                        10 st serranoskinka, skivor
                        2 st salladslökar
                        10 st minimajs
0,5 st gurka, skalad
                        5 st tomater, soltorkade, marinerade
                        10 st oliver, kärnfria, svarta
                        2 st basilika, kvistar
                        2 msk balsamvinäger
                        2 msk olivolja
                        2 krm salt
                        1 krm svartpeppar
                        20 st rucolablad

                    Tillagning

                    1. Ansa, skölj och dela salladslök och minimajs i 4-5 cm långa stavar. 2. Dela och skär gurkan på samma sätt. 3. Finhacka tomater, oliver, strimla basilika och blanda med vinäger, olja, salt och peppar. 4. Låt grönsaksstavarna marinera i blandningen ca 30 minuter. 5. Fördela de marinerade grönsakerna och rucolan på skinkskivorna och rulla hårt till fina rullar. 6. Ställ rullarna upp på serveringsfat och droppa över lite av marinaden.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s