Tomatsallad med rödlök

Ingredienser

4 portioner

  • 2 rödlökar, tunt skivade
  • 600 g tomat (gärna o olika färger), i mindre bitar
  • 200 g Mozzarellaost
  • 1 kruka basilika

Vinägrett

  • 3 msk Zeta Rödvinsvinäger
  • 3 msk Zeta Olivolja Extra Vergine
  • salt
  • svartpeppar

Så här gör du

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten i en skål. Smaksätt med salt och peppar. Tillsätt löken och låt dra i 5 minuter. Vänd ner tomaterna, ost och basilikablad i lökvinägretten och servera

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s