Pannacotta

Pannacotta

Ingredienser (6 portioner)

  • 4 ½ dl vispgrädde
  • 1 vaniljstång
  • ¾ dl strösocker
  • 3 gelatinblad

Tillagning

  1. Halvera vaniljstången och skrapa ur fröna.
  2. Blötlägg gelatinbladen minst 5 minuter.
  3. Koka upp grädde och tillsätt socker, vaniljstång och frön.
  4. Ta bort från platta och rör ner gelatinbladen.
  5. Häll upp i lämpliga portionskärl. Ställ kallt i minst 3 timmar innan servering

Bilder steg för steg:

Advertisements

One thought on “Pannacotta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s