Tonfisksallad

Ingredienser (4 portioner)

  • 6 kokta och kalla potatisar
  • 3 kokta ägg
  • ½ isbergssalladshuvud
  • 100 g fryst haricots verts
  • 1 burk tonfisk i olja
  • ½ rödlök
  • 10 rädisor
  • 15-20 gröna oliver

Tillagning

  1. Dela potatisen i mindre bitar, klyfta äggen, strimmla salladen och rödlöken. Ansa rädisorna.
  2. Koka haricots vertsen enligt anvisning på paketet.
  3. Blanda alla ingredienser på ett stort fat.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s