Fish and chips

recept av Marcus Samuelsson

 

 

 

 
Antal portioner:4

Färdigt på:                                                50 min
  • Ingredienser
  • 600 g filé av vit fast fisk, skuren i 12 jämnstora bitar (t ex torsk, kolja eller gös)
  •  4 bakpotatisar, skalade
  • Frityrsmet:
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk maizena
  • 2 dl vetemjöl
  • saften av två limefrukter
  •  1 dl öl 2 dillkvistar salt och peppar
  •  3 dl olja till fritering
  • (tidningspapper till serveringen)
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s