Taginekyckling

Ingredienser (4 portioner)

  • 1 hel kyckling i bitar
  • 2 gula lökar
  • 2 morötter
  • olja
  • 1 smulad hönsbuljongstärning
  • 4 dl vitt vin
  • 1 tsk mald gurkmeja
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 krm kayennepeppar
  • 1 tsk mald koriander
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 tsk rostad vitlök

Tillagning

  1. Blötlägg taginen i minst 30 minuter.
  2. Hacka morötterna och löken och stek i lite olja.
  3. Lägg samtliga ingredienser i taginen och slå på vinet.
  4. Sätt ugnen på 200 grader och ställ in taginen. Låt stå i ugnen i drygt en timme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s