Kycklingröra med saltgurka

För 4 pers.

 

Ingredienser

  • 2 st kycklingfiléer  ( ca 250 g)
  •  1/2 tsk Salt Smör- & rapsolja  (för stekning)
  • 2 dl medelhavsyoghurt
  •  1 klyfta pressad vitlök
  •  2 krm sambal oelek
  • 0,5 dl hackad bladpersilja
  • 2 st hela grovhackade saltgurka

Gör så här

  • Salta kycklingfiléerna.
  •  Stek dem i smör-& rapsolja i en stekpanna ca 6 min på varje sida.
    Låt kycklingen kallna och skär den i små bitar.
  • Blanda yoghurt, vitlök, sambal oelek och persilja.
  •  Grovhacka gurkan.
  • Rör ner den och kycklingen i yoghurten.
  • Garnera gärna med strimlad saltgurka.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s