köttbullar med oliver & kanel

För 4 pers.

Ingredienser

  • 500 g blandfärs  ((eller lammfärs))
  • 1/2 dl matgrädde
  • 2 klyftor pressad vitlök
  •  1 dl hackade oliver 1 st ägg 1 tsk malen kanel
  • 1/2 krm cayennepeppar
  • 0,75 tsk salt 1 msk smör- & rapsolja  (för stekning)

Gör så här

  • Blanda färs, gräddmjölk, vitlök, oliver, ägg och kryddor.
  • Forma smeten till 20 stora köttbullar.
  • Bryn köttbullarna i smör-& rapsolja i en stekpanna.
  • Sänk värmen och efterstek 5 – 7 min.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s