Thailändska vårrullar

Ingredienser:

» 100 gram vermicelli, glasnudlar
» 1-2 matskedar olja
» 1,5 dl fint riven morot
» 3-4 klyftor vitlök
» 1 ägg
» Köttfärs ca 100 gram (Valfritt)
» 2 matskedar fisksås
» 1 paket vårrulle plattor

Tillagning

  • Tina upp dina vårrulle plattor (De köps oftast frysta)
  • Mjuka upp glasnudlarna i vatten och skär dom i mindre bitar.
  • Finhacka vitlöken och blanda i ägget, fisksåsen och moroten.
  • Stek alltihopa på hög värme och låt sedan svalna.
  • Lägg på lagom mycket av nudelblandningen på varje vårrulleplatta och vik in kanderna och rulla ihop. Klistra igen slutkanten med ägg.
  • Stek eller fritera vårrullarna tills de fått en fin ljusbrun färg.

Nu är vårrullarna färdiga att serveras med e

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s