Pakistan chicken

För 2 personer.

En lättlagad och god rätt med sting!

Ingredienser
2 kycklingfiléer, skäres i bitar
2 tomater, grovskäres
2 vitlöksklyftor, pressas
1 röd paprika, grovskäres
1 gul lök, grovskäres
1 tsk torkad koriander eller färsk
½ msk sambal oelek

 

Gör så här

Marinera kycklingbitarna i vitlök och lite matolja i 10 minuter. Bryn i stekpanna tills de får färg.
Lägg i paprika, lök, tomat och låt det puttra ca 12 minuter på medelvärme. (Slå i 1/2 dl vatten om det ser torrt ut, jag har aldrig behövat göra det)
Tillsätt sedan korinader, sambal oelek, salt och peppar.

Servera med nykokt basmatiris, sallad och yoghurtdressing.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s