Tandoorikyckling

Ingredienser (4 portioner)

  • 4 kycklingfiléer
  • ½ dl tandoori kryddpasta
  • ½ dl naturell yoghurt

Tillagning

  1. Blanda tandoorimarianden i en plastpåse. Lägg i kycklingfiléerna och gnid så att alla får marinad på sig.
  2. Marinera i kylskåpet i 3-6 timmar.
  3. Sätt ugnen på 200 grader.
  4. Lägg kycklingfiléerna i på ett grillgaller som står på en plåt.
  5. Sätt in plåt och galler i ugnen och stek dem i 30-35 minuter.
  6. Servera tandoorikycklingen med ris, naan och en krispig sallad med raita.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s