Kerala-fisk

This slideshow requires JavaScript.

Ingredienser:

Ca 1 kg fisk, fast fisk att föredra.

2 msk färska grönpepparkorn (man kan använda grön chili istället)
1 grön chili
7-8 vitlöksklyftor
3 bitar färsk ingefära (ca 5 cm)
6-7 curryblad
1 ½ tsk salt
1 tsk gurkmeja
1 msk kokosolja

Tillagningssätt:

1. Blanda alla kryddorna i en mixer till en pasta.
2. Täck alla fiskbitar med marinaden och låt den marinera i minst 20-30 mim, gärna lite mer.
3. Stek fisken i en het panna med kokosolja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s